Horoskop för idag :)

Stenbocken : Du kanske bokar en tid hos en läkare eller homeopat snart. Var noga med att lyssna vad som sägs. Du har en tendens att bara lyssna till hälften idag, och det kan ha en negativ effekt på din behandling och ditt välbefinnande. Var särskilt försiktig när du blandar örter och läkemedel just nu.

Vattenmannen : Du kan ha en möjlighet att tjäna pengar tillsammans med en vän eller kamrat. De kan ha en ny företags- eller investeringsidé. Det kommer dock att finnas en hel del toppar och dalar idag, men det kan det vara en bättre dag för att göra planer än att skrida till åtgärder.

Fiskarna : Planeringen av resor kan vara en utmaning just nu. Du är impulsiv och benägen att göra ändringar i sista minuten. När du kör, är du benägen att göra filbyten utan att signalera eller kolla, och det kan leda till katastrofer för dig. Sakta ner på motorvägen!

Väduren : Du finner dina vänner förvirrande och störande idag. Någon försöker få fram ett budskap fram till dig men du inte är uppmärksam, du förnekar, eller kan inte acceptera de stora förändringar som skulle krävas av dig om du skulle acceptera deras idéer .

Oxen : Du kommer att dagdrömma större delen av dagen, komponera sånger och poesi i huvudet medan kroppen gör rörelserna som en arbetsdag. Du kan faktiskt njuta av detta, men de andra i din familj eller i din vänkrets finner dig lite frånvarande just nu.

Tvillingarna : Du kanske kan hjälpa en nära anhörig eller familjemedlem ur en finansiell eller hälsorelaterad knipa idag, men om en vän som dyker upp söker hjälp, kan du tycka att det inte finns tillräckligt med tid eller pengar för att göra det. Du kan tvingas att välja mellan två värdefulla saker.

Kräftan : Det finns potentiella missförstånd på arbetsplatsen idag, särskilt om du eller ditt företag är i mitten av en kommunikationsteknisk uppgradering. Det kommer allt att vara i ditt största intresse, men just nu finns det sannolikt en förvirrad härva av sladdar och elektronik på arbetsytan.

Lejon : Ett barns hälsa eller välbefinnande är kanske dagens fråga. Det finns möjligheter för dig att ingripa och hjälpa, men du måste hålla ditt sinne öppet. Någon som du ser som missbrukare är i själva verket faktiskt sårad och skadar sig, och för att få sakerna rätt, måste du få dem att inse det.

Jungfrun : Kommunikationssystemet på din arbetsplats är i enda härva, troligen eftersom vissa tekniker fick idén någonstans ute på gatan att fixa något som fungerade bra fram tills idag. Svettas inte med det som du inte kan göra idag -var fokuserad på vad du kan. Det kommer några bra nyheter om pengar.

Vågen : En vän eller bekant kommer att få dig i dilemma idag. De får bekänna mer än vänskaplig attraktion, eller att de utgör en kärlekstriangel i din vänkrets. Du kommer att ha romantiska möjligheter i dag, vilka noggrant bör gås vidare med .

Skorpionen : Fråga i din vänkrets och någon kanske har den perfekta holistisk avhjälpningen eller behandlingen för huvudvärk eller magont som du eller din älskade lider av. Den största stressen du känner idag har att göra med ekonomi, investeringar och skulder.

Skytten : Det kommer att finnas fler möjligheter att tjäna pengar idag, men du kanske måste kämpa för att få dina idéer fram ibland. Du kan också hitta dig själv med att diskutera gemensamma värderingar eller religiösa övertygelser med en total främling i ett plötslig må-bra-ögonblick.

Peace and love!

Sova efter det tunga beslutet

Äntligen har man fattat ett beslut, ett beslut som kommer förändra hela världen.
Att börja om på nytt är verkligen inte lätt men jag måste försöka.
Jag är så trött så jag snart somnar framför datan.
Ta en bädda ner sig för natten hade inte varit fel !
Just nu har det itne hänt så mkt, kollat på lägenheter hela dagen och det är några jag ska ta och sova på.
Fan jag hoppas detta en dag kommer bli bättre, sluta aldrig kämpa.

Peace and love!


TATTO ♥

Äntligen har man vågat skaffa sig en tatto :)
Började med något litet så får man se hur det blir sen :)
Men just nu är jag faktist riktigt nöjd, nu gäller det bara att sköta den och hoppas att jag inte kliar bort den för mkt :P

Sitter ner i min säng :)
Skit nöjd :)


Peace and love!



Början av sommarlovet :)

Drar igång med bloggen igen,

Har haft för mycket saker att göra det senaste så jag bestämde mig för att börja om helt och hållet.
Detta är ju bara början av sommar lovet och jag har redan hunnit med att :
- Åkt till smögen och va där i 3 dagar.
- Åkt till strömstad och va där 4 dagar.
- Åkt till Norge va där i typ en timme och köpa en glass.
- Sovit,Städat och Festat.

Andra dagen på sommarlovet började jag packa mina väskor, det var dags för den första semestern :)
Jag var i Bohuslän nere i Smögen, där jag träffa mycket nytt och gamalt folk.
Vi badade,åkte båt, fiskade busade och SKRATTADE ! :)

Efter att ha varit i Smögen i 3 dagar så åkte jag i väg med ett par kompisar och två vuxna till Strömsatad, där vi oxå badade,fiskade krabbor,skrattade och dansade.
Vi var där över midsommar, så man kan ju tänka sig själv hur mycket dans deet blev på scenen :)

Dagen innan vi skulle åka hem åkte vi in till strömstad hoppa på färjan till Norge och va i Norge nästan en timme vi köpte en glass och hade det trevligt.
Det är faktist ganska sjukt vi åkte 5 timmar båtresa bara för att köpa en glass, men vad gör man inte om man vill fördröja tiden ? :)
Det var iallafall kul :)

Sen nu tar jag det bara lungt eftersom jag börjar jobba om en vecka, så det är mycket sovning som står på spel just nu :)
Bilder på dagen kommer senare nu ska jag ut på äventyr :)



Peace and love!

RSS 2.0